Kapernaum


INSTRUKTION

Nadine Labaki

MEDVIRKENDE

Zain Al Rafeea, Yordanos Shiferaw, Boluwatife Treasure Bankole, Kawsar Al Haddad, Fadi Yousef

ORIGINAL TITEL

Capharnaüm

PRODUCERET

Lebanon, 2018

GENRE

Drama

LÆNGDE

126 minutter


HANDLING

12-årige Zain lever med sin fattige storfamilie i en lille lejlighed i Beirut. For at tjene til føden sælger forældrene Zains lillesøster som kone til deres udlejer. I protest flygter Zain hjemmefra. Han møder en illegal flygtning fra Etiopien, hvis spædbarn Zain ender med at tage sig af. Det hårde gadeliv fører til en fængselsstraf for Zain, der vælger at sagsøge sin mor og far for at have født ham!

EKSTERNE SIDER

HjemmesideFacebookIMDbP1 FilmlandFilm & Tro

ANMELDERNE SKREV

...her og nu, som den film, den er, og med den gennemslagskraft og relevans, som den har, er Kapernaum et mesterværk til tiden.

- Politiken -

Filmens uprøvede skuespillere, den unge hovedrolleindehaver i særdeleshed, spiller med så stor overbevisning, at man kunne forledes til at tro, at filmen var dokumentarisk.

- Jyllands-Posten -

Kapernaum er ikke kun en rystende dokumentarisk film – men først og fremmest en menneskelig fortælling, hudløs ægte og nærværende i hvert smerteligt nærbillede af svigt, savn og vanrøgt.

- Cinemazone -

Her er vitterligt ingen egentlige skurke, kun almindelige mennesker, hvis vanskæbne tvinger dem ud i umulige valg. I et mønster, der tilsyneladende aldrig får en ende.

- Ekko -
Close