You Were Never Really Here


INSTRUKTION

Lynne Ramsay

MEDVIRKENDE

Joaquin Phoenix, Dante Pereira-Olson, Larry Canady, Vinicius Damasceno, Neo Randall

ORIGINAL TITEL

You Were Never Really Here

PRODUCERET

England, 2017

GENRE

Drama, thriller

LÆNGDE

89 minutter


HANDLING

En voldsplaget opvækst har sat sit præg på den tidligere FBI-agent og golfkrigsveteran Joe, der er en ordknap og martret mand. Han påtager sig opgaver som lejemorder, på den betingelse at ofrene - traffickere og slavehandlere - har fortjent det. Hans søgen efter en senators forsvundne datter bringer ham dybt ind i underverdenens og sit eget sinds mørke.

EKSTERNE SIDER

HjemmesideFacebookIMDbEkkoDR

ANMELDERNE SKREV

Enkelte steder bliver filmen for stilbevidst, og Radiohead-guitaristen Johnny Greenwoods score er mere cool end egentligt torturerende. Men Ramsay er tilbage som utilpasset udyr i filmbranchen med sin rå, brutale og kompromisløst uforløste film.

- Politiken -

...omvendt er det også Joaquin Phoenix, der redder Lynne Ramsays kunstneriske røv ved at virke hårrejsende farlig med et let buttet, meget hærget, men samtidig lavmælt udtryk i næsten alle filmens scener. Alene på grund af ham er »You Were Never Really Here« værd at se...

- Berlingske -

Takket være Joaquin Phoenix’ mesterlige præstation som melankolsk lejemorder løfter Lynne Ramsays hævndrama sig over den kunstfærdige stiløvelse.

- Ekko -

Joaquin Phoenixs skildring af Joes er en kraftpræstation af stupid vold i et sygt sind. 100% indforstået og uhyggelig troværdig. Se filmen for hans skyld - men lov mig, sov ikke alene i et øde beliggende sommerhus bagefter.

- CinemaZone -
Close