The Big Sick


INSTRUKTION

Michael Showalter

MEDVIRKENDE

Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano

ORIGINAL TITEL

The Big Sick

PRODUCERET

USA, 2017

GENRE

Komedie drama

LÆNGDE

120 minutter


HANDLING

Pakistanske Kumail forsøger sig som stand-upper på en klub i Chicago. Her møder han amerikanske Emily, som han forelsker sig i. Men hans forældre ser helst, at han indgår i et arrangeret ægteskab med en kvinde fra hjemlandet. Da Emily bliver alvorligt syg og ligger i koma på hospitalet, møder Kumail hendes forældre. De er heller ikke pjattede med at få ham som svigersøn. Men Kumail giver ikke op.

EKSTERNE SIDER

HjemmesideFacebookIMDbEkkoInformation

ANMELDERNE SKREV

... både hylende morsom og ægte rørende.

- Jyllands-Posten -

I det hele taget kan Nanjiani formidle tilværelsens alvor med en lethed, som var han Roberto Benigni i Livet er smukt – bare uden hysterisk klovneri. Han fremstiller ikke livet som et cirkus, men som en triviel hverdag, der pludselig kan blive afsporet af et voldsomt drama.

- Politiken -

... befolket med ægte følelser og enorm charme. Den har romantik, humor og fantastiske karakterer, men den glemmer heldigvis heller ikke det pinefulde ord, der rimer på hjerte og har så stor plads i livet. The Big Sick er den bedste romantiske komedie i mange år.

- CinemaZone -

... hele vejen igennem er The Big Sick en gribende og rørende kærlighedshistorie, der modigt kommenterer tabuiserede temaer som racisme, kulturelle forskelle og sygdom med humoren som redskab.

- Ekko -
Close